Emisiunea „Jocuri de putere” difuzată de către Realitatea TV va fi realizată miercuri și joi de Claudiu Popa, a declarat patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă. Acesta a precizat că, după scandalul iscat marți seară de intervenția pe post a lui Rareș Bogdan, care a amenințat cu demisia, o să aibă o discuție cu acesta, miercuri seara sau joi.

„O să am o discuție cu Rareș Bogdan diseară sau mâine. Deocamdată nu intră pe post pentru că nu vrea redacția. Conducerea editorială nu poate trece peste incidentul de aseară și eu îi dau dreptate. Cum poți să zici să fie dat afară directorul stației, care nu a greșit cu nimic? Acum plec la Cluj și apoi voi discuta cu Rareș Bogdan, voi vedea ce își asumă din greșeli. În această seară și mâine seară emisiunea „Jocuri de putere” va fi realizată de Claudiu Popa, care revine după ce DIICOT a decis că am avut dreptate când am spus că el nu a greșit cu nimic”, a declarat Cozmin Gușă.

El a ținut să-i dea și o replică lui Rareș Bogdan, amintindu-i că numele emisiunii nu a fost invenția prezentatorului tv. „Eu am inventat brandul ‘Jocuri de putere’. Ca şi pe Rareş moderatorul”, a comentat Cozmin Guşă.

Claudiu Popa, înlocuitorul lui Rareș Bogdan este un prezentator al postului Realitatea tv, care a fost prins cu ţigări cu canabis, în luna august, la un festival de muzică din Buftea. El se afla împreună cu Emma Zeicescu de la TVR. Prezentatorii TV au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au finalizat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată.

 

 

 

 

 

În ceea ce-l privește pe Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, difuzată de Realitatea TV, acesta a fost suspendat miercuri şi joi de pe post, după ce cu o seară în urmă i-a cerut demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia. El şi-a motivat solicitarea prin faptul că Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu, invitaţi periodic în cadrul programului, au fost interzişi în emisiune.