Într-un interviu acordat pentru VIVA!, Mirela Vaida a vorbit despre salariul pe care îl primește pentru postul de prezentatoare tv.

Se pare că vedeta este plătită pe ediție, iar suma pe care o ia în mână nu este una „fabuloasă”.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun.

Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte înseamnă că eşti important pentru ei”, a povestit Mirela Vaida.

Detalii din spatele ecranelor

Totodată, Mirela Vaida a vorbit și despre succesul pe care Acces Direct l-a dobândit în ultima vreme, datorită Vilpiței. Potrivit prezentatoarei tv, este „inexplicabil ce a reușit vulpița”, însă povestea cuplului pare să capteze atenția multor spectatori săptămâni la rând.

„Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct.

Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român. E vorba despre povestea lor. Care a început cu o minciună din partea Vulpiţei şi care a dezvoltat apoi o întreagă telenovelă în faţa telespectatorilor, care s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi.

După 3 luni, lumea încă este interesată de ei. Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni.  Că lumea se uită ne-o arată cifrele. Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public. Cum vă explicaţi că toată lumea îi urăşte, dar toată lumea îi priveşte?”, a adăugat Mirela Vaida.