Într-un interviu acordat pentru Dc News, Mirela Vaida a vorbit despre ceea ce îi lipsește cel mai mult. Vedeta, o iubitoare de teatru, consideră că artiştii sunt foarte nedreptăţiţi din cauza pandemiei de coronavirus și nu înțelege cum magazinele sau farmaciile pot fi deschise, însă teatrele nu.

„Îmi lipsește teatrul. Sunt alături de colegii mei artiști din România. Magazinele alimentare sunt non-stop deschise.

De acolo, putem să golim rafturile, să ne facem provizii pentru cinci ani, să stăm liniștiți în buncăre, pentru că nu vom muri de foame.

Lăsăm farmaciile deschise pentru că omul are nevoie să bage în el tot felul de medicamente și antibiotice, chiar și atunci când nu e cazul”, a declarat Mirela Vaida.

„Nu vrem să fim clovni”!

Totodată, vedeta cere insistent găsirea unei soluții pentru ca totul să revină la normal, „bineînțeles respectând anumite reguli, anumite măsuri de igienă, siguranță”.

„Dar nu deschidem teatrele, cu sufletul și spiritul mai stăm un pic.

Dacă e liber să ne hrănim cu ce vrem noi, ar trebui să fie liber pentru toată lumea, bineînțeles respectând anumite reguli, anumite măsuri de igienă, siguranță.

Să se găsească o formulă! Țineți minte în Franța, după drama cumplită cu Charlie Hebdo, că se puneau clovni pe străzi ca să mai delecteze un pic publicul care era terorizat. Noi nu vrem să fim clovni, noi vrem să fim artiști și să ne facem meseria!”, a adăugat îndrăgita prezentatoare Tv.