Mirela Vaida rupe audiențele în două la Antena 1. Emisiunea pe care o prezintă, Acces direct, nu are concurență pe intervalul orar în care este difuzată.

Mirela Vaida a spus adevărul

Acum, vedeta Antenei 1 surprinde. A lăsat subiectele mondene deoparte și a vorbit despre politică și politicieni. Singurii oameni politici pe care îi apreciază sunt Brătienii, părinții spirituali ai PNL. Mai mult, Vaida dă de pământ cu actuala clasă politică și spune că le-ar tăia acestora toate privilegiile și i-ar îndepărta de la putere.

„De la Brătieni încoace, nu pot să-mi dau seama… Sunt oameni care luptă singuri şi care fac notă discordantă cu partidul şi grupul din care vin, nu sunt susţinuţi şi se vede că se bat singuri pentru lucrurile astea… Nu mă întreba, pentru că nu pot să spun că am exemple.

Eu cred că atunci când intri într-un partid trebuie să te supui partidului şi cerinţelor, iar tu, puterea ta individuală şi felul tău de a pune lucrurile în valoare scad proporţional cu puterea pe care o are partidul în stat. Nu, eu cred că trebuie să punem valoare pe oameni şi mai puţin pe partide politice, pe oameni are vor să facă şi oamenii din comunităţi vor să facă. Pentru că ei sunt aleşi de către cei apropiaţi lor, trăiesc acolo între oameni, le văd nevoile şi sunt destul de ataşaţi”, a răspuns Mirela Vaida, conform dcnews.ro.

„Cei de la nivel central trăiesc într-un stat paralel, apropo de ‚statul paralel’, trăiesc aşa într-o bulă, ei nu merg niciodată cu metroul, habar n-au cum e să mergi în piaţă, să fugi după tramvai… ei sunt rupţi de realitate. Eu de asta aş lua politicienilor toate imunităţile şi toate privilegiile, pentru că în momentul în care îi pui prin lege deasupra ta, ei nu au cum să ştie vreodată condiţiile în care trăieşti tu. Aş alege oameni dintre noi, care au plecat de jos şi care ştiu ce înseamnă, nevoia, sărăcia şi i-aş da la o parte pe cei care vin de undeva de sus şi rămân acolo, pentru că ei ne consideră prostimea…”, subliniază Mirela Vaida.