Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară, și-a petrecut sărbătorile de iarnă împreună cu familia. Alături de ea s-a aflat și Felix Baumgartner, bărbatul cu care este împreună de 6 ani.

Chiar dacă gurile rele nu le-au dat pace, cei doi au rămas la fel de uniți ca în prima zi. Relația lor a avut parte de suișuri și coborâșuri dar dragostea dintre ei a rămas la fel ca atunci când s-au întâlnit.

Mihaela Rădulescu a plecat într-o escapadă romantică

După ce a petrecut sărbătorile de iarnă în familie, Mihaela Rădulescu a plecat, împreună cu iubitul său, într-o escapadă romantică. Alături de cei doi s-au aflat și câțiva prieteni apropiați.

Cum amândurora le plac sporturile extreme, destinația escapadei romantice nu a fost una exotică și caniculară. Aceștia au ales să plece la munte, departe de griji.

Mihaela Rădulescu a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din escapada romantică, demonstrând că relația dintre ea și Felix este într-un punct cum nu se poate mai bine.

Escapadă romantică cu elicopterul

Așa cum era de așteptat, cei doi au plecat la munte cu elicopterul personal al afaceristului, zburând peste munții Alpi.

Mihaela Rădulescu ne-a obișnuit cu gusturile rafinate pe care le are, motiv pentru care locația aleasă este una extrem de luxoasă, notează spynews.ro.