Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt de șase ani împreună iar cascadorul și-a surprins partenera cu o zi înainte de aniversarea relației.

Felix Baumgartner a postat pe Instagram un clip în care pot fi văzute momente speciale din viața acestora. De asemenea, Felix Baumgartner a ales să utilizeze melodia „Can’t Get You Off My Mind” a lui Lenny Kravitz.

Cum a reacționat Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a fost surprinsă de gestul partenerului ei și a postat o fotografie alături de următorul mesaj.

„Zâmbetul meu când văd acest lucru”, a scris vedeta de la PRO TV.

Cine a fost prima dragoste a vedetei

Vedeta a răspuns mai multor întrebări într-un interviu realizat de către viva.ro. Printre altele, aceasta a fost întrebată cum era la vârsta de 15 ani.

„Rebelă. Mai tăcută decât astăzi. Căutam mereu ceva care să mă anime, care să mă definească. Nu eram o fată rea, doar că nu mai ascultam ca înainte, descoperisem că am o personalitate și insistam să o folosesc. Eram oarecum în grafic, ca orice adolescent al generației mele, fără excese sau abuzuri. Descopeream viața, băieții, iubirea, posibilitățile”, a răspuns Mihaela Rădulescu în cadrul interviului.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a vorbit și despre prima ei dragoste. Potrivit celor spuse de ea, era „blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș.”

„Normal. Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat”, spune ea.

Vedeta a dezvăluit detalii și despre eșecurile ei pe plan amoros. Prezentatoarea de la Ferma a subliniat că știa faptul că nu trebuie să își piardă timpul „cu un cal necâștigător”.

„E,  normal,  dar  nu  mi-am  bătut  capul foarte  tare.  Aveam  norocul  de  a  avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om  însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a spus Mihaela Rădulescu.

View this post on Instagram

My smile when I see this…. – go and check it on @therealfelixbaumgartner #6 🎈

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on