Declarație incendiară a Mihaelei Rădulescu. A dat detalii despre femeile din viața lui Dani Oțil, spunând într-un interviu acordat revistei Viva în ce relație se află cu fostul său iubit.

Întrebată cât de des vorbesc și când au vorbit ultima oară și despre ce, Mihaela Rădulescu a răspuns tranșant:

Vezi? Și întrebările astea sunt din categoria „convenții. Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a punctat vedeta.

Ea a spus și ce o face atât de specială într-un showbiz unde, mai nou, vedetele se nasc pe bandă rulantă.

„Asumarea, inteligența, onestitatea, ambiția, energia și pasiunea pe care le pune în tot ceea ce face, începând cu profesia și încheind cu dragostea”, a punctat Mihaela Rădulescu.

Întrebată care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai primit-o din partea unui bărbat, vedeta a mărturisit că trăiește din mânuit cuvinte, scrise sau vorbite, dar complimentele care o duc departe sunt alea din ochi, fără niciun cuvânt.

„Terminate într-o atingere, într-un sărut sau… în dormitor, dacă e. (zâmbește) Există priviri mai bogate și mai încărcate decât toate paginile lumii. Sunt privirile care electrocutează și pe care scrie „deep trouble”, a spus ea.

Ea a fost chestionată și dacă i s-a întâmplat vreodată să se îndrăgostească la prima vedere și să nu se înșele în privința bărbatului care a făcut-o să-i bată inima mai repede.

„Nu prea cred în „prima vedere, sunt mai analitică, de fapt. Deci, nu prea se întâmplă nimic doar pentru că văd un bărbat interesant. Trebuie să văd mult mai multe despre el ca să mă îndrăgostesc”, a conchis vedeta.