Elena Udrea, Sebastian Ghiță și Victor Ponta au băgat-o în corzi pe Kovesi. Aceștia au venit cu afirmații șoc la adresa acesteia. În plin scandal însă ies la iveală și alte amănunte despre fosta șefă DNA.

Favorită să preia funcția de procuror-șef european, Laura Codruța Kovesi locuiește într-un apartament modest dintr-un cartier muncitoresc, fiind foarte apreciată de vecini. Nimic din luxul și opulența cu care ne-au obișnuit oamenii cu funcții publice din țara noastră.

Kovesi locuiește într-un apartament modest dintr-un areal aglomerat al Capitalei, undeva în apropierea cartierelor Ferentari – Rahova. În 2007, după divorțul de primul soț, Laura Codruța Kovesi și-a achiziționat prin credit ipotecar un apartament de două camere într-un bloc din zona amintită, în care locuiește și acum.

Chiar dacă este o persoană discretă, fosta șefă DNA nu putea scăpa din vederile vecinilor de scară, care vorbesc frumos despre ea. ”E o doamnă foarte de treabă, mereu ne salută pe toți, e foarte respectuoasă, n-are aerele celor pe care-i vezi mereu la televizor. Își vede de viața ei… Și cu vecinii e mereu zâmbitoare, nu ca la televizor, când o vezi vorbind numai de lucruri serioase”, a dezvăluit o vecină a Laurei Codruța Kovesi, conform Kanal D.

Dovadă a încrederii în vecini și a faptului că se comportă ca o persoană normală, candidata României la funcția de procuror-șef european nu are camere de supraveghere la ușă. ”Eu mereu o văd singură când o văd, poate o avea pază, dar stau mai feriți, așa”, a continuat vecina. Scara pe care se află apartamentul fostei șefe DNA a fost recent renovată, blocul fiind inclus deja într-un program ce prevede anveloparea termică.

Laura Codruța Kovesi, care miercuri a împlinit 46 de ani, locuiește în apropierea unui parc reamanajat, a hipermarketurilor, având în imediata vecinătate și un centru specializat în redactarea de acte oficiale.

bloc Kovesibloc Kovesi 2bloc Kovesi 3