Se pare că Andreea Bălan a fost logodită la începutul anilor 2000.

Deși este cunoscut faptul că artista a avut foarte puține relații de-a lungul timpului, acum s-a aflat cine a fost primul iubit al acesteia.

Este vorba despre un bărbat pe nume  Teo Păcurar, iar potrivit informațiilor apărute, cei doi s-au cunoscut în anul 2004 și au avut o relație frumoasă până în anul 2006.

De ce s-au separat?

În anul 2005, cuplul s-a logodit, însă un an mai târziu Andreea Bălan și Teo Păcurar s-au despărțit.

Motivul ar fi fost că bărbatul își dorea ca vedeta să se mute cu el la Bistrița, acolo unde locuiau părinții lui, iar artista a preferat să se concentreze pe carieră.

Potrivit cancan.ro, Teo Păcurar are o familie fericită alături de soția și cele două fetițe. Acesta locuiește în Bistrița, acolo unde este manager în Resurse Umane.

E loc de un nou iubit?

Andreea Bălan pare să fi avut numai suferințe din dragoste. Vedeta a avut o relație de lungă durată cu muzicianul Keo, de care s-a separat cu mare scandal, apoi s-a căsătorit cu actorul George Burcea, însă mariajul lor a ajuns la final.

În aceste momente însă, nu e loc de un nou iubit, deoarece Andreea Bălan este foarte concentrată în acest moment pe creșterea fetițelor sale.

„Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a mărturisit vedeta.