Andreea Bălan a anunţat de mai bine de 4 luni despărţirea de George Burcea. Fanii au putut afla de atunci tot felul de detalii despre întâmplările care au dus la divorţul dintre artistă şi soţul ei, cel cu care are două fetiţe. Andreea a lansat în acest timp şi două melodii prin intermediul cărora a încercat să transmită sentimentele ce o apasă în această perioadă grea.

La începutul acestei săptămâni, Andreea Bălan a lansat videoclipul pentru noua sa piesă, “Am crezut în basme”, o melodie inspirată din povestea de dragoste pe care a trăit-o împreună cu George Burcea. Versurile emoţionante par a fi clar îndreptate către fostul partener de viaţă şi, în plus, Andreea a folosit în videoclip şi una dintre rochiile de mireasă de la nunta lor.

Fanii care asculta piesa “Am crezut în basme” pot citi printre rânduri ce s-a întâmplat cu mariajul eşuat dintre Andreea Bălan şi George Burcea, dar şi care a fost motivul care a dus la separarea celor doi. Artista cântă despre visuri spulberate, minciuni și durerea despărțirii, iar fanii pot înţelege că minciuna a fost una dintre cauzele principale care a dus la divorţ, scrie cancan.ro.

Eu am crezut în basme cu final fericit

Până am văzut că-n fiecare castel

E un Făt-Frumos ce a mințit

Am crezut în povestea cu destin împlinit

Până am văzut că și destinul e-un drum cam abrupt

Dar eu nu l-am ocolit”, spune Andreea Bălan în ultima sa melodie.