Concret, actorul George Burcea ar putea fi trimis în judecată chiar săptămâna aceasta în dosarul în care este cercetat. În februarie, soțul Andreei Bălan a fost oprit de poliție și testat pentru consum de droguri.

În urma testului, acesta a ieșit pozitiv pentru consum de cocaină. Oamenii legii au decis să ăl lase fără permis și să îi întocmească dosar penal. Ulterior, acesta a fost trimis și la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge.

George Burcea dă vina pe Andreea Bălan pentru că a fost descoperit de poliție

Într-o postare pe Facebook a lui George Burcea, acesta declara că a fost prins de poliție din cauza soției sale, Andreea Bălan. Actorul a mai spus că aceasta știa de faptul că el consuma cocaină.

”- Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.”, scria acesta la începutul lunii martie.