Andreea Bălan a confirmat faptul că nu mai există nicio cale de împăcare între ea și soțul ei. Totodată, internauții au reacționat dur pe rețelele de socializare și l-au criticat dur pe George Burcea, considerând că acesta nu este un tată un bun pentru Ella și Clara, fetițele celor doi.

Pentru a calma apele, actorul a postat un clip video pe instagram unde își arată devotamentul pentru micuțele lui. În clipul postat, fostul soț al Andreei Bălan face pâine alături de fetițele lui, arătându-le astfel fanilor implicarea sa în activitățile de familie, chiar dacă nu mai locuiește sub același acoperiș cu Andreea Bălan.

Nu își va mai vedea fetele?

Andreea Bălan, pe de altă parte, este hotărâtă. Se pare că artista își dorește custodia totală a celor două fiice pe care le are cu actorul și nu ar mai vrea implicarea sa în viața copiilor.

Potrivit unor surse citate de Wowbiz, Andreea Bălan a vrut, inițial, să îl lase pe George în viața copiilor, dar, ulterior, s-a răzgândit.

„Inițial, ea ar fi acceptat să îi permită anumite lucruri lui George, dar apoi s-a văzut înjurată de el. Iar acest lucru a deranjat-o enorm, mai ales că a fost public și că, încă, legal, nu sunt despărțiți.

Comportamentul lui față de ea pare să vină în contradicție cu tot ce susținea el despre agresiunea la adresa femeilor. Așa că, Andreea a decis să meargă la tribunal, iar acolo să se judece cu George Burcea”, a spus sursa.

„Vrea custodie totală a celor două fetițe și vrea să demonstreze că George Burcea nu este un tată potrivit pentru ele, că a consumat droguri și că are ieșiri discutabile și controversate pe conturile de socializare. Mai mult, pentru că a fost jignită și eforturile făcute de ea în relație, timp de atâția ani, inclusiv cele financiare, au fost considerabile, vrea ca George Burcea să plătească pensie alimentară. Nu are nevoie de banii lui, dar vrea să îl învețe să fie responsabil”, a mai spus sursa.