Se pare că Ludovic Orban ar fi fost pe 1 iunie primul client al unei terase din Piara Neamț, odată cu redeschiderea localurilor.

Situația nu este însă așa cum pare. Se pare că de fapt numele premierului și numărul acestuia de telefon au fost trecute în registrul terasei de un client care a vrut să se amuze.

Publicația Mesagerul de Neamț, a dorit o clarificare așa că a luat legătura cu primierul Ludovic Orban, sunând chiar la numărul trecut în registrul terasei.

Nu am cum să fiu acolo

Numărul de telefon însă, a fost corect, iar la apel a răspuns chiar Ludovic Orban, care s-a arătat amuzat de întâmplare.

„Eu sunt la Guvern, nu am cum să fiu la Piatra-Neamț. Dar numărul meu de telefon este public, la un moment dat, cineva l-a publicat și s-a rostogolit pe rețelele de socializare.

Probabil că foarte multă lume are acum numărul meu de telefon”, a declarat Orban pentru sursa citată

După ce autoritățile au impus reguli stricte de identificare a clienților, care trebuie să-și treacă numele, numărul de telefon și adresa pentru a putea identificați în cazul apariției unui caz de infectare în localul pe care l-au frecventat, aceste întâmplări vor avea probabil loc mult mai des.