Consorţiul Romtelecom şi Cosmote România a câştigat licitaţia organizată de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) pentru furnizarea de servicii de comunicaţii în cadrul instituţiei, valoarea ofertei fiind de 23.721,5 euro/lună (TVA inclus) până în 2011.

La licitaţie au depus oferte şi Vodafone România şi Orange România. „Câştigătorul licitaţiei organizate de ANCOM pentru furnizarea serviciilor de realizare a unei reţele de comunicaţii în cadrul instituţiei şi furnizarea de servicii de comunicaţii prin reţele fixe şi mobile este consorţiul Romtelecom şi Cosmote România.Valoarea ofertei financiare a câştigătorului este de 19.934,03 euro/lună fără TVA, această valoare putând varia în funcţie de consumul lunar. Precizăm că acordul cadru şi primul contract subsecvent nu au fost încă semnate” , potrivit datelor ANCOM.

Contractul se va derula până la 31 decembrie 2011, conform anunţului de participare.Cel mai important criteriu în procesul de evaluare a ofertelor depuse a fost preţul total al abonamentelor lunare – 65%. ANCOM este instituţia care stabileşte regulile pentru piaţa de comunicaţii din România şi urmăreşte respectarea.

SURSA: Mediafax