Romtelecom şi Cosmote au anunţat că abonamentele Convergent 1000 şi Convergent Unlimited lansate la sfârşitul anului 2008 şi care se adresează clienţilor de business sunt de astăzi mult mai convenabile. 

„Intrăm acum pe piaţă cu o variantă îmbunătăţită a pachetului Convergent, având un pret cu cel puţin 30% mai mic. Un număr semnificativ de clienţi şi-a arătat deja interesul pentru acest produs şi suntem încrezători că această nouă ofertă va fi considerată utilă de mai multe companii”, a declarat Vasile Voicu, Director for Product Management, Business segment, Romtelecom.

Convergent 1000 a fost creat special pentru a acoperi nevoile profesioniştilor, micro întreprinderilor şi IMM-urilor. Prin combinarea oricăror abonamente business Romtelecom şi Cosmote, Covergent 1000 poate fi adaptat astfel încât să acopere nevoile specifice de business, având ca cerinţe minime o linie fixă de la Romtelecom, două abonamente business Cosmote şi un minim de 1.000 de minute lunare pentru fiecare număr în parte. Prin remodelarea celor două pachete, tariful pe utilizator pentru Convergent 1000 începe de la 5,84 euro/lună, fără TVA (preţul a fost calculat pentru un grup care include o linie fixa Romtelecom şi 2 linii mobile cu abonamentul COSMOTE Business 10).

Convergent Unlimited se adresează companiilor mari cu volume de tafic de voce sporite. Pachetele pot fi adaptate pentru a oferi o comunicare flexibilă şi rentabilă între posturile fixe şi mobile din interiorul unui grup selectat de utilizatori şi oferă apeluri nelimitate în interiorul unui grup selectat de linii fixe şi mobile, indiferent de oră. Tariful pe utilizator pentru pachetele Convergent Unlimited începe de la 9,17 euro/lună, fără TVA (calculul a fost realizat pentru un grup compus din o linie fixă şi 2 mobile).

În plus, preţul pentru abonamentul Romtelecom „Linie Business Tarif unic” + Convergent 1000 scade de la 10 euro la 7,5 euro. De asemenea, planurile tarifare COSMOTE Share sunt şi ele disponibile pentru cele două produse, 1000 şi Unlimited.

SURSA: Cosmote