Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixă de pe piaţa locală, oferă de luna acesta un pachet de servicii care include voce şi internet cu o reducere de peste 60% faţă de tariful de listă, precum şi un modem gratuit, pentru companiile mici şi mijlocii.

Romtelecom oferă noilor clienţi companii, în perioada iulie – 30 august 2010, un pachet promoţional ce conţine serviciile Voce Business Standard, Clicknet 6 Mbps şi un modem wi-fi gratuit, la preţul de 9,99 euro (fără TVA).

Abonamentul Voce Business Standard oferă tarife avantajoase, care variază între 0,01 eurocenţi/minut (fară TVA), în afara orelor de vârf, pentru apelurile locale în reţeaua Romtelecom, şi 0,13 eurocenţi/minut (fară TVA) pentru apelurile către reţele mobile. În ceea ce priveşte apelurile către Cosmote, clienţii Romtelecom beneficiază de aceleaşi tarife ca in propria reţea.

 „Micile companii au nevoie de servicii avantajoase, de o conexiune stabilă la internet, dar şi de un partener de încredere care să le ofere toate aceste lucruri la preţuri accesibile. Noi venim în întâmpinarea acestor nevoi cu un pachet ideal pentru clienţii care au până la 10 angajaţi si sunt activi în special in domeniile comerţului, serviciilor, consultanţei si avem toată încrederea că această  ofertă va fi pe placul lor, fiind totodată o modalitate de optimizare a costurilor”, a declarat George Makowski, Director Executiv Comercial – Segment Business, Romtelecom.

În plus, Romtelecom oferă asistenţă tehnică gratuită prin call centerele dedicate şi SLA (acordul privind calitatea serviciului) standard gratuit atât pentru serviciile de voce, cât şi pentru cele de internet, pentru toţi clienţii care optează să se aboneze la aceste servicii.

SURSA: Romtelecom

Te-ar putea interesa și: