Romtelecom oferă, începând cu această săptămână, viitorilor clienţi persoane fizice care vor activa oricare din serviciile operatorului pe segmentele voce, Internet sau televiziune digitală, o asigurare de şomaj.

Asigurarea, oferită în parteneriat cu Astra, cea mai mare companie de asigurări cu capital majoritar romanesc, constă în subvenţionarea abonamentelor pentru serviciile Romtelecom pe o perioadă de 6 luni în caz de şomaj.

„Această asigurare oferă, de asemenea, acoperire la deces şi invaliditate din orice cauză şi are valabilitate de un an de la activarea acesteia”, se arată într-un comunicat al Romtelecom.

Pentru a beneficia de acoperirea oferită de asigurare, clientul trebuie să prezinte reprezentanţilor Astra dovada scrisă emisă de Oficiul de Şomaj din sectorul sau judeţul în care domiciliază, se mai spune în comunicat.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telecomunicaţii fixe, cu 2,808 milioane de linii în administrare, în scădere cu 5,6% faţă de septembrie 2008. Astra este unul dintre primii cinci asigurători locali, cu afaceri de 649,93 milioane de lei în 2008.

SURSA: Romtelecom

Te-ar putea interesa și: