"Preţul total al tranzacţiei se va stabili în funcţie de numărul de clienţi efectiv preluaţi.  Romtelecom a notificat de asemenea Consiliul Concurenţei privind această preluare pe baza ofertei ferme depuse", se mai arată în comunicat.
Capital.ro a scris despre această tranzacţie la începutul acestei săptamâni.
Romtelecom a fost sigurul investitor interesat în achiziţionarea activelor DTH Television Grup pentru care a făcut o ofertă de 8 milioane de euro (plus TVA).
Casa de Insolvenţă Transilvania a postat pe site-ul propriu planul de reorganizare propus pentru redresarea DTH Television Grup.
Conform acestuia “Preţul minim de adjudecare a  bunurilor din patrimoniul Societăţii nu va putea fi mai mic decât valoarea de evaluare de 7.320.000 Euro plus TVA în condiţiile în care cumpărătorul preia un număr de 95.000 abonaţi. În cazul în care numărul abonaţilor transferaţi este mai mic de 95.000 de abonaţi, preţul de vânzare va putea fi diminuat corespunzător cu 80,08 euro/abonat. În ceea privește plata preţului de vânzare, având în vedere urgenţa valorificării activului  datorată diminuării acestuia administratorul judiciar propune ca plata preţului de  valorificare să se realizeze eșalonat, o parte a preţului de valorificare să fie încasată în termen  de 15 zile de la Data primei finalizări (Data primei  finalizări fiind în termen de 5 zile de la  data îndeplinirii condiţiilor precedente prevăzute în contractul de vânzare cumpărare,  conform ofertei primite de administratorul judiciar), diferenţa urmând a fi achitată la finalul  procesului de transfer a activelor din patrimoniul Societăţii în cel al cumpărătorului în  funcţie de numărul abonaţilor transferaţi la cumpărător. Valoarea avansului achitat în  termen de 15 zile de la Data primei finalizări nu va fi mai mic de 4.000.000 euro plus TVA”.  
Oficialii Romtelecom au declarat  pentru Capital că sunt interesaţi atât de clienţi, cât şi de activele companiei.
Asistenţa juridică pentru Romtelecom a fost asigurată cu suportul echipei de avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, sub coordonarea lui Ciprian Dragomir, avocat asociat şi Silvanei Ivan, avocat asociat.