15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forță patrotică, creștină și conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreședinții formațiunii George Simion și Claudiu Târziu.

Totodată, AUR îi îndeamnă pe toți românii care nu sunt reprezentați politic să se alăture partidului care a obținut peste 500.000 de voturi la alegerile parlamentare.

„AUR dorește să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele și se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acțiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenția tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii.

Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Țară, nu angajarea într-un post călduț sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

De menționat este faptul că AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați.î

AUR și-a ales deja propunerea de premier 

AUR (Alianţa pentru Unirea Românilor), formaţiunea politică surpriză a acestor alegeri parlamentare, şi-a ales deja propunerea de premier cu care va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

Este vorba despre Călin Georgescu, un nume ce a fost prezentat chiar din campania electorală, a anunţat luni vicepreşedintele AUR, Marius Dorin Lulea. Călin Georgescu nu este membru de partid, a subliniat reprezentantul AUR.

„AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic”, a scris reprezentantul AUR pe pagina sa de socializare.