Diana Șoșoacă este din nou în atenția presei. Acest lucru se întâmplă după ce senatoarea a fost prezentă la protestul de la Cluj: Stop 5G. Potrivit presei locale, ea ar fi susținut că până la finalul anului se urmărește dezintegrarea României.

Jurnaliștii de la știridecluj scriu că Diana Șoșoacă a avut copii în fața ei, la protestul de la Cluj-Napoca, de duminică seara, care țineau pancarte cu mesajul: ”Stop 5G!”. ”Eu nu sunt politician. M-am săturat să fiu numit politician”, a decretat Șoșoacă.

”Nu știu dacă știți, dar până la finalul anului România trebuie să se dezintegreze în cinci părți, dar vorba maramureșanului ”Vom merge, ș-om lupta!”, a susținut senatoarea conform sursei citate.

În opinia sa, spiritul lu Corneliu Vadim Tudor trăiește și l-a lăudat pe naționalistul Gheorghe Funar. ”O spun cu tărie că România este condusă de trădători de țară”.

Diana Șoșoacă, anunț categoric: Noi facem ce vrem!

”Arafat ne-a spus că avem voie să mergem la Înviere. Pâi tu ne spui nouă ce avem voie să facem? Păi noi facem ce vrem!”, a mai spus Șoșoacă. ”Când vă duceți la înmormântare, să aprindeți o lumânare pentru cei omorâți în spitale. Cum e posibil să omorâți oameni? Ați văzut imaginile de pe internet în care se zicea ”Ți-am mai făcut rost de zece bucăți!”. Cele zece bucăți sunt alți zece morți. Asta ajung oamenii. Le dau 12 medicamente o dată. Am vorbit cu un medic din Maramureș și mi-a spus că nici cailor nu le dau 12 medicamente!”, a mai afirmat aceasta.

Șoșoacă a atacat din nou tema măștii de protecție. “Nu e pentru virus. Au spus și medicii din sălile de operație că o poartă ca să se le cadă scuipat”, a spus Șoșoacă. Aceasta a citat un studiu de la Oxford care spune că cei mai mulți care s-au infectat purtau mască. Șoșoacă a mai precizat că sunt școli care încă sunt deschise, în ciuda restricțiilor, unde nu se poartă mască și nu se dezinfetează nimeni, dar niciun copil nu este afectat (n.red. nu a precizat niciun nume de școală).