Orange-France Telecom a anuntat ca Richard Moat, Chief Executive Officer al Orange Romania, pleaca de la conducerea companiei, urmand ca Thierry Millet sa preia ineterimatul in aceasta pozitie.

„Richard Moat a decis din motive personale sa plece din pozitia pe care o ocupa in cadrul companiei. Thierry Millet, actualul Director Comercial al Orange Romania, va prelua imediat interimatul in pozitia de CEO”, au anuntat oficialii Orange Romania.

Richard Moat a facut parte din echipa Orange timp de 17 ani, detinand functia de CEO pentru Orange Romania timp de patru ani, De la preluarea pozitiei de CEO al Orange Romania, in septembrie 2004, Richard a crescut veniturile companiei de la 624 milioane de euro la 1,31 miliarde de euro, in 2008, si a consolidat pozitia de lider al pietei locale, potrivit reprezentantilor companiei.

Thierry Millet a ocupat pozitia de Director Comercial al Orange Romania din luna octombrie a anului 2005 si a condus departamentele serviciul clienti, marketing si vanzari. Thierry Millet are o experienta de 20 de ani in cadrul grupului Orange-France Telecom si a ocupat mai multe pozitii de top la nivel international.

Orange are pe piata locala 10.355.000 de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 182 milioane de clienti pe cinci continente.

La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1,31 miliarde de euro, ceea ce reprezinta o majorare