Cei care vor alege să lucreze pentru Lidl Digital vor primi un pachet salarial și beneficii atrăgătoare, concediu sabatic și concediu pentru dezvoltare personală.

Conceptul  de concediu sabatic este foarte popular în ţările din Vest. Cei care lucrează în firmele de IT, avocatură, arhitectură, apelează deseori la un concediu sabatic, iar angajatorii au înţeles că angajatul aflat veşnic în priză nu dă randament la infinit. Astfel angajatul poate pleca în concediu, care uneori este plătit, alteori nu, şi ştie că la întoarcere îşi găseşte postul neocupat.

Lidl Digital își va începe activitatea în București în luna martie, campania de recrutare fiind în plină desfășurare, atât pentru arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java, precum și pentru Scum Masteri, Business Analysts și Application Manageri. Lidl Digital va angaja anul acesta 100 de persoane.

Lidl Digital face parte din Grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania și este una dintre primele companii europene  care a intrat pe piața de discount online. De mai bine de zece ani, Lidl Digital dezvoltă modelele de afaceri digitale ale Lidl, în calitate de specialist în e-commerce. Cu sedii în Neckarsulm și Berlin și huburi de tehnologie în Barcelona, București și Sofia, Lidl Digital coordonează la nivel internațional, implementarea și îmbunatățirea continuă a site-urilor web și aplicațiilor din portofoliu.