Noul administrator al unității, compania Vienna Catering, a decis să reducă prețurile în medie cu 30% și să crească gama de preparate. Astfel, în restaurant se gătesc circa 100 de feluri de mâncare diferite, în fiecare săptămână.
În medie, între 2.000 și 3.000 de persoane iau masa săptămânal la Vienna House, clienți ai magazinului, dar și angajați ai companiilor care își au sediile în birouri din Militari, cu atât mai mult cu cât aceștia beneficiază și de conectare gratuită la internet.
ʼʼNe dorim ca restaurantul să susțină business-ul kika și să completeze serviciile oferite clienților, astfel încât aceștia să petreacă cât mai mult timp în magazinʼʼ, au declarat reprezentanții kika România.
Începând din 2012, compania care operează restaurantul din kika va intra și pe segmentul de livrare la domiciliu în zonele apropiate.
În prezent, kika are aproximativ 7.700 de angajaţi în cele peste 68 de magazine, la nivel internațional.
Primul magazin din România, ce ocupă o suprafaţă de aproximativ 27.000 metri pătrați, a fost deschis în 2008, în zona comercială Militari din Bucureşti, printr-o investiție de 31 milioane de euro.