Joburile scoase la concurs se adresează atât începătorilor și persoanelor fără experiență anterioară de lucru, cât și persoanelor care au lucrat în domeniu și își doresc o funcție de coordonare.

Unul dintre marele avantaje ale joburilor în domeniul fast-food pentru tineri este că se lucrează în ture și programul de muncă poate fi adaptat nevoilor angajaților.

De exemplu, persoanele energice, dornice de a învăța permanent lucruri noi, fie că sunt studenți sau elevi și doresc să acumuleze experiență profesională, pot opta pentru poziția de Crew la unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food din România. Programul de lucru este flexibil, compania oferă training și oportunitatea de a promova într-un timp scurt. Această poziție include toate zonele unui restaurant: bucătărie, case de marcat și sală de mese.

Află AICI mai multe detalii despre poziția de Crew și depune-ți CV-ul dacă dorești să lucrezi în domeniu.

 

 

Un alt lanț de restaurante cu servire rapidă au scos la concurs 20 de posturi de casieri și bucătari în următoarele orașe: Arad, Bacău, Brăila, București, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Iași, Oradea, Sibiu și Timișoara. Sunt căutate persoanele care au atitudine pozitivă și care dorescsă lucreze în echipă, alături de colegi tineri. Fiecare angajat își poate alege programul de la o săptămână la alta.

Programul este flexibil și poate fi de 8, 6, 4 ore sau de weekend. Pentru posturile de casier și bucătar nu este necesară experiența anterioară.

Vezi AICI mai multe informații despre joburile de casieri și bucătari disponibile în mai multe orașe din țară și aplică acum.

 

 

Un lanț de pizzerii angajează lucrători în bucătărie, spălători de vase și ospătari în București, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești și Timișoara. Angajatorul dorește să recruteze personal cu atitudine pozitivă, care au împlinit deja 18 ani, dornic de afirmare, serios și care are capacitatea de a lucra în echipă.

Angajaților trebuie să le placă interacțiunea cu clienții, să fie creativi și flexibili. În schimb, compania oefră training specializat pentru fiecare post de lucru, un pachet salarial motivant, tichete de masă, program flexibil de lucru și oportunitatea de a lucra într-o companie multinaţională.

Află AICI mai multe detalii despre posturile de lucrători în bucătărie, spălători de vase și ospătari și depune-ți CV-ul dacă îți dorești să ocupi unul dintre aceste posturi.