Renault a precizat că Jérôme Stoll îşi va păstra funcţia de director delegat pentru performanţă dar va ceda responsabilităţile de director comercial al grupului lui Thierry Koskas, care până acum a fost directorului diviziei Renault din Argentina. Acesta din urmă va avea drept misiune 'definirea orientărilor în termeni de produse, servicii, mijloace comerciale şi regiuni, şi le va furniza instrumentele pentru a dezvolta vânzările şi serviciile post vânzări' a explicat Renault într-un comunicat. 

În ceea ce îl priveşte pe Jérôme Stoll, misiunea acestuia va fi să gestioneze regiunile pentru a livra rezultatele aşteptate în termeni de volum şi profit. 

Obiectivele Renault pentru 2015 sunt creşterea înmatriculărilor şi a cifrei de afaceri, îmbunătăţirea marjei operaţionale şi un flux de numerar pozitiv pentru ansamblul anului, în condiţiile în care se aşteaptă ca piaţa auto europeană să crească cu 8% iar cea franceză cu 5%. 

Compania Dacia a fost preluată de Renault în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piaţa auto europeană. 

 AGERPRES