Deși lansarea oficială va avea loc mâine, modelul poate fi deja comandat în rețeaua Renault din România. Deocamdată, doar două versiuni ale citadinei Twingo pot fi comandate: Trend și Miss Sixty.
Versiunea Trend, care are ca preț de bază 8.500 de euro, are o echipare destul de spartană care include printre altele ABS cu Asistență la Frânarea de Urgență (AFU), aer condiționat cu reglaj manual, airbag-uri numai pentru șofer și pasagerul din dreapta, geamuri electrice față, oglinzi exterioare reglabile și sistem audio cu radio-CD, două boxe și satelit de comandă pe volan.
Ediția limitată Miss Sixty, dedicată în special femeilor, oferă în plus oglinzi exterioare cu degivrare, radio-CD cu încă două boxe în spate, scaune spate independente, tetiere „Noua Generație” reglabile și un pachet de design exterior care include stripping specific Miss Sixty, baghete laterale în ton cu caroseria și tapițerie specifică Alcantara pentru scaunele din față și costă minimum 9.900 de euro.
Modelul Twingo este comercializat în România cu o singură opțiune pentru motor. Este vorba despre un propulsor alimentat cu benzină de 1.2 litri și 1.149 cmc, care dezvoltă 75 CP. Viteza maximă pe care o poate atinge Twingo cu acest motor este de 169 km/h, iar consumul mixt anunțat de producător este de 5,1 litri/100km.