La cele circa 40 de joburi puse la bătaie se adaugă alte 50 de posturi de stagiari în cadrul programului de stagii „Drive Your Future”. Acest program se adresează studenților sau persoanelor aflate la începutul carierei și vizează următoarele departamente: Auto/Echipamente, Controlul calității, Inginerie, Producție, Service/Reparații, Specialiști/Tehnicieni.

Poți afla AICI mai multe detalii despre posturile de stagiari și îți poți depune CV-ul.

 

 

Un alt post scos la concurs este cel de specialist marketing online pentru care compania solicită o experiență de cel puțin trei ani de muncă în domeniu. Alte condiții pentru acest job sunt: studii superioare economice sau de marketing, o bună cunoaștere a limbilor engleză și franceză, cunoștințe de comunicare, aptitudini de negociere și o bună utilizare a aplicațiilor informatice.

Printre responsabilitățile specialistului de marketing online se numără gestionarea conceperii, realizării și actualizării oricărui site promoțional care face parte din planul de comunicare și marketing, dar și propuneri periodice privind evoluția site-ului dacia.ro și a celorlalte site-uri ale mărcii.

Poți vedea AICI mai multe informații utile despre acest job. Tot AICI îți poți transmite CV-ul.

 

 

Un alt job pentru care Dacia-Renault face angajări este cel de analist economic. Candidații interesați de acest post trebuie să aibă o experiență într-un job similar de peste șase luni, studii superioare în domeniul tehnic sau economic, cunoștințe avansate de limba franceză, cunoștințe avansate de Excel, precum și abilități de lucru în echipă, proactivitate, orientare către client.

Poți afla AICI mai multe detalii despre acest post și poți transmite aplicația online.

 

 

Alte posturi pentru care Grupul Renault caută specialiști sunt: dezvoltator de aplicații in VBA (junior), controlor de gestiune supply chain, organizator procese logistice, expert diagnostic automobil, manager vânzări flote, statistician etc.

Vezi AICI întreaga ofertă de joburi la Renault România în București și Mioveni.