Importanța acestei regiuni în cadrul grupului Renault este în continuă creștere, aici înregistrându-se o majorare a vânzărilor cu nu mai puțin de 20%, până la 154.356 unități, în primele șase luni ale acestuia an. În 2010 Renault a comercializat 272.748 de vehicule în zona Euromed iar producția uzinelor amplasate în Bursa (Turcia), Mioveni (România), Casablanca (Maroc) a atins 687.500, adică mai mult de un sfert din producția grupului francez. În curând regiunea va mai beneficia de aportul unei uzine destinate producției de vehicule Dacia. Este voba despre investiția Renault de la Tanger.
Jean-Christophe Kugler este născut în 1961 și deține o diplomă în inginerie de la Ecole Centrale Nantes. Începând cu 1984, Kugler a activat în centrele de inginerie și cercetare-dezvoltare ale Renault. Oficialul a lucrat apoi în cadrul diviziilor de control al calității. În 2008, Jean-Christophe Kugler a fost numit vicepreședinte senior al diviziei de vehicule comerciale ușoare a Renault. Funcția pe care o va deține începând cu 1 noiembrie îi va permite să raporteze direct numărului doi din cadrul grupului Renault, COO-ul Carlos Tavares.
Jacques Chauvet, născut în 1948, a deținut din 2009 fucția de șef al regiunii Euromed. Conform Renault, acesta se va retrage din cadrul grupului francez până la finalul lui 2011.
Schimbările din cadrul grupului Renault care afectează și România nu se opresc aici. În urmă cu câteva săptămâni, francezii au anunțat și că directorul general al Renault Commercial Roumanie, divizia de vânzări a mărcilor Renault, Dacia și Nissan din țara noastră, va fi înlocuit. În locul lui Fabrice Cambolive, care preia conducerea vânzărilor din Rusia și Eurasia, a sosit de la 1 septembrie Thomas Dubruel, un francez în vârstă de 48 de ani.