Potrivit documentului, preţul unui bilet, de la Bucureşti spre Budapesta, începe de la 29 de euro, pentru o călătorie cu trenul, la vagon clasa a 2-a. Pentru a putea beneficia de reducerile din cadrul ofertei Fortuna Tickets, biletele trebuie achiziţionate cu minim cinci zile înainte de plecarea trenului. Costul suplimentar pentru călătoria la vagonul cuşetă (şase locuri) sau de dormit (trei locuri) este de 39 euro, respectiv 59 euro. Restituirea sau schimbul legitimaţiilor de călătorie nu sunt posibile.

Pentru călătoria dus-întors, Braşov – Budapesta şi retur, costul unui bilet Trip Tickets este de 55 euro la clasa a 2-a. Rezervarea locului la vagon clasă, cuşetă sau de dormit se plăteşte suplimentar. Copiii beneficiază de o reducere de 50%. Perioada de valabilitate a legitimaţiei de călătorie este de patru zile, iar restituirea este posibilă numai până în prima zi de valabilitate.

Oferta Fortuna Tickets este valabilă la clasa a 2-a, pentru o călătorie simplă (dus sau întors), doar la următoarele trenuri: 406/407 'Corona' (Braşov, Cluj-Napoca, Gheorghieni, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe – Budapesta), 366/367 (368/369) 'Harghita' (Braşov, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Gheorghieni, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe – Budapesta), 472/473 'Ister' (Albă Iulia, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Sinaia, Bucureşti – Budapesta), 72/73 'Traianus' (Bucureşti, Craiova, Timişoara – Budapesta), 372/373 'Transilvania' (Sibiu, Braşov – Budapesta), 362/363 'Bihor' (Cluj-Napoca – Budapesta), 364/365 'Ady Endre' (Cluj-Napoca – Budapesta), 78/79 'Criş' (Timişoara – Budapesta).

Pentru trenul 346/347 'Dacia' (Alba Iulia, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Sinaia, Bucureşti – Budapesta), oferta Fortuna Tickets este valabilă doar la vagoanele clasă.

Oferta Trip Tickets este valabilă numai pentru călătoriile dus-întors, realizate între diverse oraşe din România şi Budapesta, cu orice tren internaţional care circulă pe această distanţă.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament faţă de societate în sensul garantării accesibilităţii pentru toate categoriile de cetăţeni.

SURSA: Agerpres