Este vorba despre Fashion Days care va oferi discounturi care ajung până la 90% la sute de mii de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii atât pentru bărbați, cât și pentru femei sau copii,  de la peste 1.000 de branduri.

”Black Friday este un fenomen în România. Am început pregătirile cu multe luni înainte, pentru acest eveniment. Avem o ofertă de trei ori mai mare pentru Black Friday, anul acesta, față de anul trecut”, au declarat reprezentanții companiei. Potrivit lor, volumele sunt foarte mari anul acesta, în contextul în care este de așteptat ca traficul pe site, în perioada amintită, să crească de zece ori comparativ cu o zi obișnuită.

„În România, shoppingul online de fashion este, cumva, la începuturile lui. Cred că, în următorii trei-cinci ani, vor fi schimbări semnificative. Nu suntem în Statele Unite, cu 250 milioane de cumpărători, nu suntem în Europa de Vest, unde garderoba se schimbă la fiecare șase luni. Suntem în România, o piață de cel mult 3 milioane de cumpărători pe acest segment“, spunea Cezar Ionescu, reprezentant domnideromania.ro, referindu-se la tot ce înseamnă segmentul online.

Iar faptul ca este o piață atractivă o demonstrează și investițiile companiilor. De exemplu. până acum un an, elefant.ro și Fashion Days operau în două segmente de piață diferite. Doar că librăria online a fost tentată și de consumatorul de modă pe net. Drept urmare, pe lângă cărți, eBooks, filme, muzică, jucării, eReadere și tablete, pe elefant.ro se vând acum și haine. Ei bine, nu e de mirare că mulți s-au întrebat atunci dacă nu cumva este punctul de pornire al unei variante locale a site-ului amazon.com. De altfel, mișcarea pe care a făcut-o anul trecut elefant.ro a dus la o creștere bruscă a veniturilor cu circa 80%, în 2013.