După conferinţa lui Klaus Iohannis de miercuri seară, mai mulţi PSD-işti au răspândit pe Facebook informaţia cum că şeful statului ar fi avut o cască în ureche în care i se şopteau răspunsurile. Acuzaţia a fost repede demontată de către PNL, dar şi de către fotografii prezenţi la conferinţă.

În conferinţa de presă pe care a susţinut-o joi seară, Viorica Dăncilă a fost întrebată despre acest episod şi dacă are cunoştinţă că acest atac ar fi pornit de la sediul PSD.

“Exclus acest lucru! Nu cred că domnul Iohannis a purtat acea cască în ureche, dar am văzut că aceeaşi ştire a fost lansată şi despre mine. Deci lansam două ştiri, şi despre candidatul Iohannis şi despre candidatul Dăncilă legat de această cască. Presupun că doamna Firea a văzut în spaţiul online această ştire, a preluat-o, am văzut pe urmă că a şters această ştire de pe Facebook-ul dânsei. Acest lucru în niciun caz nu a fost lansat de PSD, pentru că atunci acest lucru nu ar fi fost subliniat şi pentru candidatul PSD pentru prezidenţiale”, a fost răspunsul dat de Viorica Dăncilă.