Clienţii noi Digi Mobil Optim Nelimitat pot ajunge la un tarif de 2,9 euro/lună (TVA inclus), în funcţie de numărul de abonamente contractate. În acelaşi timp, orice client existent va beneficia de noile tarife la încheierea unui nou abonament Optim Nelimitat, grila nouă de tarife aplicându-se pentru toate abonamentele Optim Nelimitat existente.

„Secretul succesului înregistrat de pachetul Optim Nelimitat se datorează, pe de o parte, preocupării noastre de a le oferi clienţilor un serviciu stabil şi de încredere, iar, pe de altă parte, beneficiilor de care se bucură aceştia – voce, internet mobil nelimitat, conţinut media online – la preţuri avantajoase de la doar 2,9 euro pe lună. Peste 1,2 milioane de clienţi au ales acest pachet, iar cifrele înregistrate arată gradul de satisfacţie al utilizatorilor noştri.” spune Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Traficul de date mobile în reţeaua 4G Digi Mobil creşte la 50 GB/lună pentru toţi clienţii Digi Mobil cu  SIM-uri de voce pe bază de abonament – Avantaj și Optim  – promoţional, în perioada 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017. În același timp, toate pachetele de servicii mobile cu SIM-uri de voce pe bază de abonament, noi sau existente, vor beneficia permanent de un trafic de date mobile în reţeaua 4G de 30 GB/lună, după perioada promoțională.

Toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet nelimitat, iar clienţii pot naviga pe internet chiar şi după terminarea traficului inclus în abonament, însă la viteze de acces mai scăzute.

Noua ofertă pentru serviciul Optim Nelimitat: