Compania oferă deja energie electrică regiei de transport din Oradea, iar pe site-ul companiei a apărut deja secțiunea Energie Electrică.

Conform site-ului companiile se pot abona la  Digi Energy indiferent de cifra de afaceri.

“Nu conteaza care este cifra ta de afaceri. Pentru ca orice firma isi poate reduce costurile cu energia electrica, de la IMM la multinationala. Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui de cata energie electrica ai nevoie pentru sustinerea activitatii afacerii tale si noi iti spunem ce costuri cu energia vei avea cand aceasta iti va fi furnizata de reteaua Digi Energy”, se arata pe site.

Compania va începe să livreze curent electric către consumatorii casnici începând undeva pe la jumatătea anului curent.

RCS&RDS a intrat pe piaţa energiei regenerabile la sfârşitul anului 2012, când a achiziţionat primele parcuri fotovoltaice "la cheie". Campania de achiziţii s-a încheiat în 2013, cu cel de-al şaptelea parc solar cumpărat la Cheresig, după ce statul şi-a redus considerabil schema de sprijin prin certificate verzi puse la dispoziţia investitorilor în acest sector. La sfârşitul anului trecut, compania şi-a manifestat intenţia de a prelua Enel Distribuţie Banat, la concurenţă cu alţi ofertanţi din ţară şi străinătate. Proprietarii companiei au oprit negocierile în ultimul moment, pe fondul creşterii profitabilităţii Enel Banat.