Pe platforma Digi Online utilizatorii au acces nelimitat la o bibliotecă video cu sute de filme şi seriale, cu doar 15 lei/lună (TVA inclusă). Serviciul este disponibil abonaţilor RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi, din portofoliul companiei.  Oferta va fi actualizată continuu şi va fi în mare parte influenţată de ceea ce aleg şi doresc să vadă utilizatorii Digi Play.

Biblioteca virtuală conţine o selecţie bogată şi variata de producţii cinematografice de succes, cum ar fi: „Ultima judecată” („Dreed”), „Jocul lui Ender” („Ender’s game”), „Nemuritorii: Războiul Zeilor” („Immortals”), seria completă „Piraţii din Caraibe” („Pirates of the Caribbean”), „Ultraviolet” („Ultraviolet”), sau titluri din cinematografia independentă – „Cu Papa la psihiatru” („Habemus Papam”), „Melancholia” („Melancholia”), „Iubire” („Amour”), dar şi seriale precum „Lista neagră” („The Blacklist”) sau „The Big C”. Cele mai recente episoade ale serialului „Lista neagră” („The Blacklist”), pot fi urmărite pe Digi Play la mai puţin de 48 de ore de la premiera în SUA.

Lista completă a filmelor şi serialelor disponibile pe Digi Play poate fi consultată aici.

Utilizatorii care au o conexiune fixă şi/sau mobilă la internet şi un dispozitiv fix sau mobil pot accesa conţinutul Digi Play, disponibil pe platforma sau în aplicaţia Digi Online care poate fi descarcată gratuit din Google Play sau App Store. Pentru a beneficia de conţinutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie să se înregistreze şi să activeze serviciul în Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont în aplicaţia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru această platformă.