“Am creat Digi Wi-Fi, internet wireless prin tehnologia Wi-Fi, ca să te poţi conecta rapid la internet, la viteze mari de acces, în locurile din oraşul tău pe care le frecventezi cel mai mult! Simplu şi rapid pentru tine. Oricând la îndemână. Şi gratuit!” aşa este descris noul serviciu pe site-ul companiei.

Serviciul Digi Wi-Fi este disponibil în Bucureşti şi în judeţele Bihor, Sibiu, Braşov, Argeş, Mureş şi Constanţa.

În Bucureşti, hotspot-uri Wi-Fi de la RCS&RDS au fost instalate deocamdată doar în mall-ul AFI Cotroceni şi în staţiile de metrou Izvor şi Eroilor. Cele mai multe hotspoturi sunt momentan în Oradea, oraşul natal al lui Zoltan Teszari, proprietarul companiei. Potrivit datelor de pe pagina oficială a RCS&RDS compania are 12 hotspoturi în judeţul Bihor, în mall-uri şi parcuri.

Cine are acces la aceste hotspot-uri

Ai acces gratuit la Digi Wi-Fi, de la RCS & RDS, dacă eşti abonat sau dacă te abonezi la internet fix de până la 100 Mbps sau la internet fix de până la 50 Mbps plus internet mobil prin modem USB sau pe telefonul mobil, în una din urmatoarele 3 variante:
Digi Net Fiberlink 2 (100 Mbps) – 39 de lei,
Digi Net Fiberlink1 (50 Mbps) – 29 lei +Digi Net Mobil (modem)  (7,2 Mbps) – 10 lei,
Digi Net Fiberlink1 (50 Mbps) – 29 lei+Digi Net Mobil (7,2 Mbps) –  10 lei.

Clienţii RCS&RDS se pot conecta la aceste hotspoturi folosind numele de utilizator şi parola pe care le folosesc pentru a se conecta şi la reţeaua fixă a RCS&RDS. Codurile de acces pot fi utilizate simultan.
Utilizatorii trebuie să deţină aparate care să aibă încorporate elementele de tehnologie Wi-Fi. Majoritatea laptop-urilor si a PDA-urilor au capacitate Wi-Fi. Telefoanele mobile trebuie să folosească tehnologia de transmisii radio Wi-Fi, se mai arată pe site-ul oficial RCS&RDS.