RCS&RDS |DIGI a eliminat din grilă televiziunile DoQ, eStrada Tv, TVH și Echo Tv. A introdus în schimb posturile TV: Nicktoons, Medika Tv, Cinethronix, Magic Tv, Rock Tv, Orizont Tv, București Tv și Kapital Tv și NCN.

Televiziunile sunt în versiune SD și sunt prezente în lista must-carry valabilă pentru anul 2019.
Unii abonații vor trebui să scaneze după noile posturi în timp ce alții s-au trezit cu ele direct în lista de programe. Deocamdată acestea nu sunt disponibile la toți abonații urmând ca acest lucru să se întâmple în perioada următoare.

CITEȘTE ȘI Kovesi simte că nu mai are șanse la postul de procuror șef european. Unde ar vrea să lucreze în perioada următoare

RCS&RDS| Digi este primul operator care a lansat un canal 4K în țara noastră.

Digi|RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia și figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Înființată în urmă cu 25 de ani, compania deține aproape în integralitate cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului.

Vezi și EXCLUSIV! Cutremur în Guvern! Pleacă Darius Vâlcov? Ce planuri are acesta și ce relație are acum cu Liviu Dragnea