Promoția se adresează persoanelor fizice care semnează un contract pe 24 de luni și este disponibilă până la data de 31 decembrie 2014.

În plus, abonații noi care contractează unul dintre abonamentele Optim sau Complet, își pot achiziționa și smartphone-uri la prețuri promoționale în luna decembrie, cu plata integrală sau în rate. Gama variată de telefoane mobile poate fi consultată aici.

Persoanele care doresc să beneficieze de această ofertă trebuie să se prezinte într-un punct de prezență RCS & RDS marcat cu „Zonă vânzări” sau într-unul din noile magazine Digi, în perioada 5-31 decembrie 2014.

Prețurile abonamentelelor Optim si Complet pornesc de la 2 euro/lună (TVA inclus) și, în funcție de tipul de abonament pentru care optează clienții, acestea includ convorbiri nelimitate în rețelele naționale și în rețele internaționale, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie, primii 5 GB trafic fără limitare de viteză, cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps și 100 MB/lună pentru date în roaming național, pe care clienții îi pot utiliza gratuit.

RCS&RDS concurează pe piaţa de telefonie mobilă cu Orange, Voafone şi Telekom România.