Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fişierelor care poate fi accesat de către clienţii pesoane juridice într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS si Windows Phone. Aplicațiile client pe care le oferă compania se sincronizează automat pentru toate dispozitivele utilizate.
Totodata, utilizatorii care aleg să înlocuiască serverul de fişiere cu serviciul Digi Storage, au posibilitatea de a împărţi capacitatea de stocare cu toţi angajaţii companiei, alocându-le acestora atât un spaţiu comun, cât şi unul privat care poate fi administrat direct din browser.

„Ne-am propus să creştem portofoliul de servicii dedicat clienţilor business şi să venim în sprijinul lor cu soluţii adaptate, flexibile, la preţuri avantajoase, pe care să se poată baza în orice moment. Digi Storage le oferă clienţilor noştri flexibilitate, mobilitate, accesibilitate de oriunde, oricând, oferind în acelaşi timp posibilitatea ca toate datele să fie într-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului şi a tehnologiei de acces utilizate.” a declarat Mihai Struţeanu, director comercial Digi Business.

Clienţii companiei pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB pentru doar 4 RON/lună (TVA inclusă), pentru 100 GB tariful este de 8 RON/lună (TVA inclusă), pentru 150 GB costul se ridică la 12 RON/lună (TVA inclusă), pentru 300 GB pot contracta serviciul contra sumei de 20 RON/lună (TVA inclusă), iar pentru 1 TB trebuie să plătească 40 RON/lună (TVA inclusă). În plus, clienţii pot solicita mai multe conturi pentru angajaţii lor, activarea acestora costând doar 1,5 RON/lună per utilizator pentru mai puţin de 10 utilizatori şi 1 RON/lună per utilizator pentru mai mult de 10.
În plus, utilizatorii serviciului pot descărca gratuit aplicaţia Digi Storage SIM Backup care le oferă posibilitatea de a-şi salva în contul personal Digi Storage numerele de telefon şi mesajele din telefonul mobil, precum şi avantajul de a importa ulterior datele în dispozitivul mobil.

Pentru a se putea înregistra ca utilizatori Digi Storage, clienţii RCS & RDS pot obţine datele de acces prin ContulmeuDigi. Interfaţa web Digi Storage reprezintă punctul de acces în contul de stocare de unde clienţii pot descărca aplicaţia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, iOS şi Windows Phone aplicaţia se poate descărca gratuit din store-urile Google, Apple şi Microsoft. Clienţii companiei beneficiază de superviteze de download şi upload, dar şi de o reţea performantă de internet, care asigură transferul rapid al datelor cu viteze de pana la 1 Gbps, la cele mai accesibile preţuri.


Te-ar putea interesa și: