“Îmi aduc aminte ca tu îl băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (că erai căsătorit nu contează că tu ești cu “familia tradițională”) și tot explicai că ea știe rusește că a studiat la Moscova”, îi scrie Victor Ponta fostului său coleg. Este totuși surprinzătoare această acuzație, în condițiile în care fostul premier a divorțat de soția sa însărcinată pentru a se căsători cu Daciana Sârbu, cu care avea o relație de mai multe luni. De altfel, mariajul i-a și adus o ascensiune mult mai rapidă în cariera politică, Ilie Sârbu, fiind un pion extrem de important pe tabla de șah a PSD până nu demult.

Cea la care face referire Victor Ponta nu este nimeni alta decât Cătălina Ștefănescu, pe care Liviu Dragnea a impus-o pe listele PSD din anul 2012. La doar 24 de ani, acesta devenea cel mai tânăr deputat din fosta legislatură. CV-ul ei ieșea în evidență prin faptul că bifa postul de fostă secretară a lui Liviu Dragnea, la fel ca și Irina Tănase, actuala iubită. Mai mult decât atât, tânăra cunoștea limba rusă și studiase la Institutul Puskin din Moscova.

Dacă a mai ajuns sau nu la SRI, nu putem ști. Cert este că timp de patru ani a fost reprezentanta teleormănenilor în Parlament, iar odată cu despărțirea de Liviu Dragnea și cariera ei politică s-a terminat. Conform unor surse, lanțul de iubire s-ar fi rupt din momentul în care aceasta a început o relație concomitentă și cu Dan Șova. De altfel cei doi urmau chiar să se și căsătorească, doar că fostul senator PSD a primit o pedeapsă cu închisoarea în dosarul CET Govora.

Interesant este că ambele fete par a fi format un cuplu cu actualul lideri al PSD pe la vârsta de 22-23 de ani. Într-un final, cea care i-a cucerit definitiv inima lui Liviu Dragnea este Irina Tănase, care a împlinit recent 26 de ani.