Robert Turcescu, deputat PMP, face un apel către actualul Guvern, prin care solicită plafonarea salariilor plătite din bugetul de stat. În speciale cele care depășesc 4000-5000 de lei. De asemenea, Turcescu spune că același lucru este valabil și pentru cei cu pensii speciale.

În plus, deputatul PMP susține că este război și că cele mai mari repercursiuni se vor simți la nivelul economiei tuturor țărilor.

Iată ce a transmis deputatul

”Am spus-o mai devreme la Silviu Manastire in emisiune, o scriu si aici, sa ramina: PLAFONATI SALARIILE platite din bugetul de stat!

Președinte, premier, ministru, parlamentar, procuror, sereist, judecator, primar, director la instituții/companii de stat sau cu capital majoritar de stat si altii din categorii similare, ar trebui in aceasta perioada sa aiba un venit lunar PLAFONAT si care sa NU depaseasca 4000- 5000 de lei.

Acelasi lucru valabil si pentru pensionarii de lux, cei cu pensii speciale.

E razboi, fratilor, e un 9/11 global, nicio tara nu va scapa nezdruncinata dpdv economic. Dar isi vor reveni acele tari care vor trata acest razboi pe doua fronturi: pe de o parte lupta cu coronavirusul, pe de alta parte lupta cu recesiunea economica. In lupta cu recesiunea nu poți insa doar sa dai, trebuie obligatoriu sa si tai.

Eu o spun răspicat pentru ca mi-e scârba de asa-numitele calcule politice pe care si le fac unii, gândindu-se ca daca se ating de bugetarii si de pensionarii Sistemului pierd alegerile.

Bai, natângilor, nu despre alegeri e vorba, ci despre speranță: daca mai vrem sa ne revenim cândva, trebuie actionat cu fermitate ACUM!

PS: si nu uitati agricultura! Taranii si fermierii trebuie sprijiniți in perioada urmatoare asa cum sunt sprijiniti medicii acum!”, scrie Robert Turcescu pe Facebook.