Deputatul PMP, Robert Turcescu, a prezentat, pe pagina sa de socializare, o variantă care ar urma să ducă direct la alegeri anticipate.

El a arătat că dacă Guvernul lui Ludovic Orban nu va primi votul Parlamentui, atunci Klaus Iohannis ar trebui să forțeze alegerile anticipate, adică căderea unui al doilea guvern consecutiv.

În aceste condiții, Turcescu vine cu o propunere incendiară pentru Klaus Iohannis: nominalizarea lui Traian Băsescu pentru funcția de premier. În acel moment, mai mult ca sigur că Tăriceanu, Ponta și Viorica Dăncilă nu-l vor vota sub nicio formă.

”Sa zicem ca Tariceanu, Ponta, Barna si Veorica nu-si lasa partidele sa voteze Guvernul Orban. Bineee…
Ca sa citez din clasicul ala micut, sef la USR, care pe vremuri era mare specialist in fonduri europene, daca as fi presedinte stiti pe cine as nominaliza a doua oara ca prim-ministru?

Ei bine, ati ghicit: pe Traian Basescu insusi! Atunci sa vezi chinuri pe Tariceanu, Ponta si Veorica, ba chiar pe Barna insusi: il voteaza sau mergem la anticipate?

Mai, baieti, mai ginditi-va, ca niciodata nu se știe ce va astepta! Viata, aia politica mai ales, e plina de surprize”, a arătat Turcescu.