Deputatul PMP Robert Turcescu, fost jurnalist, a publicat pe pagina sa de socializare un document Transgaz din care se poate vedea ce sporuri salariale are un şofer al companiei de transport a gazelor naturale:

  • 15% din salariul realizat spor pentru condiţii grele de muncă, proporţional cu timpul efectiv lucrat în aceste condiţii
  • 25% din salariul de bază pentru fiecare oră de muncă de noapte prestată
  • 25% spor pentru consemn la domiciliu aplicat la salariul de bază pe timpul consemnării
  • între 10 – 40% din salariul de bază brut pentru munca prestată sistematic peste programul de lucru, stabilit în funcţie de numărul de ore efectiv prestate peste program.

Deputatul PMP precizează că un şofer angajat la Transgaz are un salariu de peste 7.000 de lei, la care se pot adăuga şi aceste sporuri.

Robert Turcescu: Priviţi şi vă cruciţi!

„Priviti si vă cruciți! Așa arată beneficiile obținute de un sofer la Transgaz: sporuri peste sporuri care dubleaza salariul de baza! In speta de mai jos nu e vorba de un sofer oarecare, e unul care are misiunea de a umple butoaiele cu brinza ale celui mai iubit fiu pe care l-a dat vreodată Transgazu’ (cum ii place lui sa zica).

Dar nu va ginditi ca restul soferilor sint mai năpăstuiți. Poate doar cei care nu au prins o angajare pe pile: la Transgaz un sofer are salariul de peste 7000 de lei! Iar cei care fac brinză buna iau si sporuri, dupa cum vedeti mai jos.

Tic-tac, tic-tac…”, a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.