Scandal monstru la B1 TV. Viorica Dăncilă a ținut să-i răspundă lui Robert Turcescu după ce acesta a spus că rezultatul primului tur de la alegerile este „foarte trist pentru România”, având în vedere că Viorica Dăncilă a prins, cel mai probabil, finala prezidențialelor.

„Mie nu îmi place Dan Barna, am mai spus-o. Pe de altă parte însă, să trăim într-o țară în care o persoană precum Viorica Dăncilă, chiar în spate cu un partid ca PSD, unul mare – e clar că nu e rezultatul Vioricăi Dăncilă, e rezultatul mobilizării partidului – să obțină, totuși 22 de procente la alegerile prezidențiale… o doamnă pe care, dacă nu era prim-ministru și ne-am fi întâlnit cu ea la piață, i-am fi zis să ne dea o legătură de pătrunjel, să obțină un scor de 22% e foarte trist pentru România”, a comentat.

Viorica Dăncilă a replicat, spunând că „jignirile sunt atributul oamenilor slabi”.

„Spuneți-i domnului Turcescu că nu îi dădeam pătrunjel la piață. E foarte ușor să jignești. Eu cred că trebuie să ducem o politică civilizată. Jignirile sunt atributul oamenilor slabi. Eu sunt un om puternic”, a fost reacția Vioricăi Dăncilă.