Tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe spune că, de fapt, fiul lui a fost cel atacat. „Medicii legiști pot dovedi”, transmite acesta.

„Este tăiat în picior, jos! Nu cum spun frații lui că băiatul meu a început scandalul și l-a tăiat pe Emi. Eu, dacă mă bat cu cineva, nu numai eu, toată lumea care se bate, și am un cuțit în mână, n-am cum să-ți dau eu ție la călcâi, la gambă, să mă las în jos când eu pot să-ți dau în față, să-ți dau în burtă, să-ți dau în mână, unde prind!

Medicii legiști pot dovedi și poziția tăieturii, și când a căzut, și cu ce mână a dat! Nu l-a tăiat el primul! El s-a apărat!”, a transmis tatăl lui Richard Gheorghe, la România TV.

Tatăl suspectului neagă teoria populară

De asemenea tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe (Napy), neagă afirmația conform căreia fiul său l-ar fi alergat pe Emi Pian, după ce acesta ar fi fost înjunghiat, şi l-ar fi lovit cu o bâtă în cap.

„Să-mi arate acolo sângele și dâra de sânge, că a zis Grațian că a alergat după el, a luat o bâtă de la nepotul lui, Louis, și a alergat Emanuel după el, tăiat în gambă, și el l-a lovit în cap! Din contră, a luat Emi Pian o bâtă și mi l-a bătut pe băiatul meu, tăiat așa cu gamba”, a adăugat tatăl lui Napy.