Cristina, soția interlopului mort în urmă cu câteva săptămâni, s-a decis să rupă tăcerea. Femeia a vorbit despre moartea lui Emi Pian, dar și despre ce s-a întâmplat ulterior cu familia acestuia.

Dezvăluiri șoc după moartea lui Emi Pian!

Văduva lui Florin Mototolea s-a decis să vorbească pentru prima dată despre moartea partenerului ei de viață. „Soțul meu a fost un om care nu o să se mai nască de acum încolo încă 2-300 de ani. A fost un om foarte bun, el nu a avut scandaluri, nu a avut bătăi, nu a jignit, nu a deranjat pe nimeni, ca și cumnații mei.

Știi cine era genul de om care se făcea că nu aude? Emi era. Pentru că dacă eram în trafic cu el și unul îl înjura, eu eram mai rea ca el. Eram mahalagioaica. Nu ți-e măi rușine? Înjuram, vorbeam urât. El se făcea că nu aude și zicea ‘Taci nevastă din gură!’.

De multe ori, Dumnezeu știe. Nu vreau să mă dau că sunt o femeie bogată sau că am fost vreo femeie amărâtă sau că am dus vreodată lipsă de ceva. Nu! Dar dacă spun acum ce făcea soțul meu, nu este crezut.

Dacă eu spun acum că, de fapt, el câștiga acum și de la lăutari, dar la ce mod? Toți lăutarii îl iubeau. De exemplu, la o nuntă, la un prieten, se înțelegea: «Cât, cumetre?». De exemplu, toți aveam o legătură. Uite așa, își lua și el câte o șpagă. La o mașină, la o nuntă…”, a declarat soţia lui Emi Pian, conform Antena 3.

Cristina a spus că motivul care a îndemnat-o să vorbească despre pierderea celui mai important om din viața ei este suferința pe care o simte în fiecare zi de la incidentul în care Emi Pian a fost asasinat.

„De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu! Și mă doare faptul că nu mai sunt nici frații mei lângă mine. Vorbesc de cumnații mei.

Nu cumva respectivul, că nu vreau să îi spun numele, este în comă? Nu cumva a rămas pe viață fără o mână sau fără un picior? Pentru ce mi-au arestat ei și cumnații? Doar că îi cheamă Duduianu și sunt ai lui Pian? Nu se poate așa ceva!

Totul a fost planificat, nu a mai acceptat nimic din partea lui Emi, la ce mod, la caterincă, la glume. Nu îl acceptau acolo pentru că erau jocurile lor, ei acolo își făceau bani mulți și Emi pentru ei era un ghimpe. La ei în familie au mai fost arestați pentru crimă.

Socrul meu și când a fost arestat, a fost arestat în cadru, mergea în cadru, a făcut două infarcturi la pușcărie, pur și simplu pentru că l-a lovit pe un băiat pe trecerea de pietoni la picior și pur și simplu pentru că l-a chemat Duduianu și îl cheamă Pian a fost arestat pentru tentativă de omor. Nu l-a cunoscut în viața lui pe respectivul“, a mai spus văduva interlopului Emi Pian.