Decizie șoc luată de cei de la PRO TV. Emisiunea Vocea României nu va nu va mai face parte din grila de toamnă. Pentru prima dată de când este pe post emisiunea, cei de la Pro TV au decis să amâne talent show-ul din acest an, din cauza pandemiei de COVID-19.

Informația a fost confirmată de cei de la Pro TV care nu au oferit și explicația pentru care au luat această măsură.

„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ţinând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul şi filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei. Siguranţa angajaţilor nostri şi a concurenţilor care participă la talent show-uri este prioritară”, după cum au spus aceştia într-un răspuns pentru Paginademedia.ro.

Ei nu au oferit nici detalii despre reluarea celebrei emisiuni de divertisment. Răspunsul pe această temă a fost unul extrem de sec și conținea mențiunea că vor fi date detalii în momentul în care contextul le va permite.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, câţiva dintre oamenii care lucrau la Vocea României au trecut la Antena 1, care va face în această toamnă X-Factor.

În lipsa show-ului Vocea României, Pro TV a gândit o altă producţie muzicală. E vorba de cel mai spectaculos show de televiziune al momentului: Masked Singer România. 12 vedete autohtone intră într-o competiție muzicală, costumate din cap până-n picioare, și încearcă să țină ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Masked Singer România este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.