Jusnaliștii FANATIK au reușit să fotografieze curtea și casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a răpit, torturat și ucis pe adolescentele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu în 2019. Locul în care a avut loc nefericitul incident, care a șocat întreaga țară, este poziționat în Calea Craiovei din Caracal.

Cum arată azi curtea lui Gheorghe Dincă

Astăzi, proprietatea lui Dincă nu se deosebește de majoritatea caselor din periferia Caracalului. Gardul, care înconjoară casa dărăpănată, este înalt, ruginit și plin de iederă. Ușa de la intrarea în curte este încuiată și ferecată cu un lanț gros și lung, pe care se află două lacăte. Pe peretele casei îmbătrânite de vreme se află un afiș mare, pus acolo de autoritățile române. Pe semnul public scrie: „Imobil aflat sub sechestru conform art 252 din Codul de Procedură Penală.”

Casa lui Gheorghe Dincă, aflată în paragină

Jurnaliștii au reușit să obțină imagini exclusive din curtea lui Gheorghe Dincă. Fotografiile nu au fost făcute în fața casei, unde omul fusese anchetat în 2019, ci din lateralul și spatele casei, zonele cu acces interzis oamenilor. Forțele de ordin i-au împiedicat pe jurnaliști să se apropie de acea zonă în 2019 pentru a nu „afecta” posibilele probe. Astăzi, proprietatea lui Gheorghe Dincă este animată doar de iederă, scaieți și buruieni.

Sursă: fanatik.ro
Sursă: fanatik.ro
Sursă: fanatik.ro
Sursă: fanatik.ro

Cine a intrat ultima dată pe terenul aflat sub secrestru

Jurnaliștii au discutat cu un vecin despre casa lui Dincă. Pătru Eugen a spus că locul a devenit pustiu din 2019.

„Nu se mai aude nimic de acolo, câinii au fost luați și nutriile la fel”, a explicat acesta.

De asemenea, acesta a explicat că locuința lui Gheorghe Dincă nu a mai fost vizitată de nimeni de la incidentul șocant. Conform spuselor sale, o singură dată a venit fiul vecinului său cu poliția pentru alte probe necesare anchetei.

„A venit fiul lui Dincă, era cu poliția. Au luat WC-ul care era pe acolo și au plecat”, spune Pătru Eugen, vecinul de la numărul 171 al lui Gheorghe Dincă, locatarul de la numărul 169 de pe Calea Craiovei.