Familia Alexandrei Măceşanu trece prin momente cumplite şi crede cu tărie că fiica lor este în viaţă, chiar dacă a fost emis certificatul de deces. Se pare că probele adunate de anchetatori nu au fost de ajuns pentru rudele fetei și aceștia speră în continuare. Mai mult, în ultimele zile, mama Alexandrei a primit o vestă incredibilă care ar putea răsturna complet cazul Caracal. Totul a fost scos la iveală în cadrul emisiunii online moderată de unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, acolo unde Teodora, mama Alexandrei, a confirmat faptul că a primit o fotografie cu o fată despre care crede cu tărie că este chiar Alexandra, minora considerată de către autorităţi decedată.

Anunțul familiei

„Am primit zeci şi sute de poze până acum. Unele ni le-ai trimis si tu (n.r.: Alexandru Cumpanasu), primite la rândul tău de la alţii. Şi lumea încerca să mă convinga că este ea. Ba că are aluniţă, ba ca seamăna altfel”, a spus Teodora Măceşanu.

Teodora Măceşanu crede cu tărie că este vorba despre fiica sa

Mai ales că a observat anumite gesturi specifice Alexandrei.  „Din prima am spus că este Alexandra. Aşa cum am văzut-o eu şi din profil, anumite gesturi ale ei…este ea”, a precizat Teodora Măceşanu.

În fotografile, apare o fată ce pare a fi Alexandra Măceşanu într-un aeroport de tranzit din Europa. Familia Alexandrei a început demersurile pentru a se face verificări în două state europene.
Conform Teodorei Măceşanu, persoana care i-a trimis fotografia „este o persoana care mie mi se pare de incredere. Am vorbit de multe ori în ultima vreme pe apel video cu ea, are familie şi îmi inspiră încredere”.

Până în acest moment, familia nu a făcut public locul în care a fost realizată fotografia, cu exactitate, identitatea sursei sau fotografia.