Alexandra Măceşanu este în viaţă, spune, din nou, Alexandru Cumpănaşu, unchiul acesteia. De data aceasta, bărbatul susţine că Teodora Măceşanu, mama ultimei victime a lui Gheorghe Dincă, ar fi primit recent o fotografie în care ar fi chiar fiica sa. Informaţia a fost verificată, spune Cumpănaşu, iar asta dă noi speranţe familiei că fata este într-adevăr în viaţă.

“În seara aceasta la România Ascunsă, de la ora 21:00, veți putea vedea și asculta pentru prima dată identificarea Alexandrei de către Teodora, în cea mai recentă poză și informație verificată, este o speranță, este un vis la care ne raportăm cu calm și rezervă, dar față de care Teo are certitudinea că este Alexandra”, susţine Cumpănaşu.

Spațiul în care a fost văzută și fotografiată Alexandra este unul public

Alexandru Cumpănaşu spune că spaţiul unde a fost văzută Alexandra este unul public, cu camere de luat vederi. Poliţia ar fi fost alertată în acest caz. Totuşi, Cumpănaşu spune că nu va face publică nici fotografia, nici locul în care a fost făcută sau persoana care a transmis-o familiei Măceşanu.

“Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a fost văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o.

În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT”, a mai precizat Alexandru Cumpănaşu, scrie romaniatv.net.