Până la urmă, s-au despărțit sau nu?

Este vorba despre artista Jennifer Lopez şi fostul jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Aceștia au negat sâmbătă, 13 martie, într-o declaraţie distribuită CNN că s-au separat sau că au rupt logodna, conform efe.com

Potrivit celor spuse, cei doi asigură că „rezolvă unele lucruri” în relaţia lor.

Toate informaţiile sunt imprecise

„Toate informaţiile sunt imprecise. Rezolvăm unele lucruri”, a spus cuplul într-o declaraţie pentru CNN. Explicația a venit după ce surse apropiate lui Alex Rodriguez au susţinut vineri că cele două vedete au pus capăt relaţiei de patru ani.

Logodna nu a fost întreruptă şi planurile de nuntă sunt menţinute pentru ceea ce ar fi cea de-a patra căsătorie pentru Jennifer Lopez, care a divorţat de cântăreţul Marc Anthony în 2014, şi a doua pentru Rodriguez, potrivit celor spuse de un purtător de cuvânt al cuplului.

Cuplul a fost şocat de ştirile despre despărţirea lor care au apărut pentru prima dată vineri în tabloidul The New York Post, transmite CNN.

Declanşatorul dezacordurilor din cuplu au fost apelurile video ale lui Rodriguez cu Madison LeCroy, una dintre vedetele serialului american de reality-show Southern Charm, arată publicația.

Zvonurile au fost alimentate pe reţelele de socializare după ce Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, a postat pe Instagram o fotografie în care apare singur pe iahtul său, cu zgârie-nori din Miami în fundal.

La rândul ei, Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, a publicat o serie de clipuri ale apariţiilor sale anterioare la diferite emisiuni de televiziune, sub mesajul „Găsiţi un motiv bun pentru a zâmbi astăzi … Trimit dragoste tuturor”, în timp ce în această săptămână a postat o fotografie în care apare singură, întinsă pe un pat, în timpul unei pauze de la filmare.

Cuplul, care a trebuit să-şi amâne nunta din cauza pandemiei, îşi anunţă adesea uniunea pe reţelele de socializare şi la evenimente publice.